Librat e rinj, Moikom Zeqo, “Miscellanea”

Moikom Zeqo
“Miscellanea”
Poezi (2009-2011)
Çmimi 1000 L
“Besoj te pavlefshmëria e sahateve, se poezia e Moikom Zeqos nuk është kohë e matur. E nisur nga ardhmëria duket akoma e palindur. Nga të tjerët krejt ndryshe… si e këtillë është edhe mungesë zie. E çuditshme poezia e M. Zeqos, i ka ngrënë të gjitha fjalët dhe uria përparon. Mjegulla dhe drita rriten të pashpjeguara në këtë Shimban poetik. Krijime si ekspozita të së padukshmes. Është padurim i miljeve në nxitim. Kjo poezi ‘është baras me të pavërtetën’”, ka thënë për poezinë e Zeqos, Abdyl Alushi.

Google+ Followers