ALKOOLI I DASHURISË - Uran Krasniqi

Uran Krasniqi

Kot le t’u shkruajnë kompanitë përqindjen e alkoolit shisheve të pijeve
Nuk ka pije që mund të dehë më shumë se sa ajo e dashurisë
Sidomos nëse e ke për të parën herë e mundohesh ta pish krejt shishen vetë
Në fillim të duket mirë gjë të keqe nuk heton
Bëhesh tapë dhe porosit akoma nga inati pse s’po e zë edhe partnerin
Nervozohesh e përplasë shishën përtoke të shikon tërë lokali
Ashtu në atë situatë edhe partnerin e irriton dhe iu hapë rrugë prurjeve të reja
Kur vjen personi i tretë në tavolinë gjendja veç shkon drejt përshkallëzimit
Tani njëmend bëshesh për të kaluar te ndonjë “Skënderbeg”, “Stock” a “Vodka”
Pastaj kur përzihet pija ke kokëdhembje të vjen të vjellësh e të dalësh në banjo
Në kokë të vijnë mendime t'i vrasësh krejt partnerin dhe partnerin e saj
Pijet e tjera të lëshojnë për një natë
Por alkooli i dashurisë të mbanë afërsisht nja një vit
Dikur kur je esëll tani thua nuk do ta çoj kurrë asnjë gotë dashuri më
Paj që të mos provosh më asnjë askush s’po të thotë
Mirëpo pi më ngadalë dhe jo vetëm

Prishtinë, 14 qershor,2013.

Google+ Followers