Këtu grekët kanë lënë brekët


Arben Duka


Ky Agim’i Artë
Po na çan shumë trapin
Ndaj një shumë të thartë
Këtu do t’ja japim

Na paska fut’ frikën
një qen i zgjebosur
Me Arturin tënë
Kur qenka llafosur!!!

Ne qenkemi trembur
për Vorio Epirin?!
Mos lih shumë o qen
Se të vemë zinxhirin!

Frikën ne s’e njohim
Sidomos nga greku
Që në dyzte’nëntën
Na këndoi dyfeku

Si lopër përpara
Aherë i vumë grekët
Në mal të Gramozit
Për turp i lanë brekët

Nga ju më të lashtë
Ne jemi këtu
Ju thashë dhe më lartë
Nuk pjerdhim nga ju!

Kemi qenë përherë
Të besës dhe nderit
Juve jini thjesht
qurret e Hitlerit

Epir i Veriut
Është Shqipëri
Eja po ta mbajti
O Agim i Zi

Epir’ i veriut
Toka jonë e gjitha
Eja që ta marrësh
Po ta mbajti ‘bitha’

Eja që ta marrësh
ti që mbush fishekët
Porse kësaj rradhe
S’do lësh vetëm brekët

Nuk është kohë për luftë
Dhe luftë s’do të ketë
Po sikur të ndodhi’
Veç varri ju pret

Veç varri ju pret
Dhe një varr i mirë
Do t’ju kalben kockat
në Vorio Epir

Papas deputeti
Krriçi i gomarit
Mund të na lëpijë
Kokëzën e k…

Ju qenki nga trutë
Fare shkretëtirë
Si mund të na trembi
Neve një b..q…?!

Herë pas here konet
Hidhen në aksione
Trimëri e madhe
Që lehin si kone

Po kush leh si kone
Nuk mundet të mburret
Aq më shumë që grekve
U kanë rënë oshkuret

Agim i nxirosur
Nuk e bën dot vezën
Ai do Epirin
Ne duam Prevezën!

Google+ Followers