Shkodër: Prezantohen vepra unike letrare

Biblioteka e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" paraqiti për herë të parë për publikun 25 libra të antikuarit të saj, disa prej të cilëve, të vetmit në Shqipëri. Mes këtyre librave  janë edhe “Historia e Skënderbeut” e Marin Barletit, e vitit 1508-1510, si dhe “Doktrina e Krishterë” e Gjon Nikollë Kazazit, e vitit 1742, e cila  është edhe kopje unikale në Shqipëri.


VOA

Google+ Followers